Suurtehoimuauto

Suurtehoimuautolla (kuivaimuautolla) imuroidaan sekä puhalletaan

Suurtehoimuautoa käytetään etenkin kuivan materiaalin imurointiin ja puhaltamiseen. Tämän takia suurtehoimuautosta käytetään myös nimitystä kuivaimuauto. Kalustoomme kuuluu viisi tehokasta suurtehoimuautoa, jotka soveltuvat vaativiinkin imutehtäviin.

Toisinaan imuautolla ei päästä aivan imuroitavan kohteen viereen. Voimme kuitenkin palvella asiakkaitamme tällaisissakin kohteissa, sillä suurtehoimuautomme soveltuu myös materiaalin imurointiin satojen metrien etäisyydeltä. Suurtehoimuautot soveltuvat myös märän materiaalin imurointiin.

Erikoisvarusteltu suurtehoimuautomme kestää hyvin korkeitakin lämpötiloja ja soveltuu aina 1000-asteisen materiaalin, kuten kuuman tuhkan ja kuonan imurointiin. Teemme myös asbestin imurointitöitä.

Suurtehoimuautolla voidaan toteuttaa myös erilaisia puhallustöitä. Puhallamme esimerkiksi sepelit ja kattosingelit turvallisesti ja tehokkaasti haluttuun kohteeseen.

Suurtehoimuautolla imuroidaan pölyttömästi rakennusten yläpohjat

Suurtehoimuauto soveltuu hyvin monenlaisen materiaalin imurointiin. Suurtehoimurointi/ kuivaimurointi on pölytöntä. Imuroimme esimerkiksi saneerauskohteiden vanhat eristeet ylä- ala- ja välipohjasta. Vanhojen eristeiden poiston lisäksi voimme imuroida purut, hiekan ja saven, sepelin sekä siilot.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Pesupalvelu Hans Langh - Dirty job well done.